Odmor na selu u Hrvatskoj

Ponuda vila, kuća, apartmana i soba u 9 ruralnih destinacija

Kuće za odmor i smještaj na selu u Središnjoj Hrvatskoj

Između rijeka Save, Drave i Mure smjestila se Središnja Hrvatska koja obuhvaća trećinu teritorija Republike Hrvatske. Na južnom dijelu Središnja Hrvatska je udaljena od mora oko 40ak kilometara. Neka od najbitnijih odredišta koje Vam savjetujemo da posjetite su povijesna utvrda Zrinski, Plitvička jezera, prekrasni i čarobni prašumski krajolik u Čorkovoj uvali te predivno Petrovo i Zrinsko gorje. Od najvažnijih događanja u Središnjoj Hrvatskoj valja izdvojiti nezaobilazni Samoborski Fašnik koji datira s početka 19. stoljeća i koji je jedan od najljepših karnevala u Hrvatskoj, te svjetski poznati Špancirfest koji je ujedno najposjećeniji Hrvatski festival s najraznolikijim programom. Kao daleko najveća turistička regija u Hrvatskoj, Središnja Hrvatska Vam također nudi i raznoliku turističku ponudu lovnog, poslovnog, kongresnog te seoskog turizma. Da bi Vaš posjet ovoj predivnoj regiji bio što ugodniji i opušteniji Rural Koncept Vam nudi šaroliki izbor smještaja za svaki ukus, tako su tu apartmani, kuće za odmor te smještaj u seoskim imanjima u Središnjoj Hrvatskoj. 

Apartmani u Središnjoj Hrvatskoj

Apartmani koji su smješteni u Središnjoj Hrvatskoj su kvalitetno opremljeni za Vaše maksimalno i bezbrižno uživanje. Smješteni u prirodnim okruženjima koja Vas odvode u miran san. Rural Koncept Vam nudi vrhunski opremljene apartmane da se osjećate što ugodnije.

Kuća za odmor u Središnjoj Hrvatskoj

Ako želite provesti svoj zasluženi odmor na miru gdje Vas nitko ne ometa, Rural Koncept ima pravo rješenje za Vas. Kuće za odmor u Središnjoj Hrvatskoj su idealne za sve Vas koji želite provesti bezbrižan odmor, jer su vrhunski opremljene, udobne i imaju sve što Vam je potrebno za maksimalno uživanje.

Smještaj na seoskim imanjima u Središnjoj Hrvatskoj

Seoski turizam je najposebniji zbog toga, jer Vam nudi specifičnu vrstu smještaja, a to je smještaj na selima na seoskim imanjima. Doživite čari ruralnog turizma u posebno uređenim smještajima, uz domaće životinje i prirodu bez granica! Ponuda koju Vam nudimo je posebna!

Ponuda u regiji

4102 **

Kumrovec
od 27.00 EUR

Vidi objekt

4201 ***

Virovitica
od 27.00 EUR

Vidi objekt

4202 ****

Karlovac
od 42.00 EUR

Vidi objekt

4203 ***

Kumrovec
od 94.00 EUR

Vidi objekt

4204 ****

Đurđevac
od 52.00 EUR

Vidi objekt


Vidi sve objekte u ponudi