Odmor na selu u Hrvatskoj

Ponuda vila, kuća, apartmana i soba u 9 ruralnih destinacija

ITALIJA - ZANOSNA LJEPOTICA

Italiju s pravom smatraju jednom od najpopularnijih svjetskih turističkih destinacija. Pojam je drevne kulture, seoskih predjela iz mašte, povijesnih građevina i zanimljive arhitekture. Italija se smatra i svjetskim centrom mode i dizajna. Jedno putovanje u ovu fascinantnu zemlju sasvim sigurno nije dovoljno za obilazak bezbroj atrakcija i uživanje u gostoprimstvu koje čini ovu zemlju tako posebnom.

Kulturno nasljeđe Italije ostavit će na Vas upečatljiv utisak - sama Toskana ima više poznatih povijesnih spomenika od bilo koje druge regije na svijetu.

Plodne doline i kolijevka renesanse, vulkani i arheološki ostaci, ulični život i barokne fontane, odlične autoceste i osebujna vina, gastronomija i opera, industrija automobila i najbogatiji svjetski muzeji. Sve je ovo Italija, i još puno više. Popeti se na Etnu, ploviti do Plave pećine na Capriju, dotaknuti Davida u Firenci, popiti esspreso u Veneciji znači saznati zašto je zovu ljepotica Italija.

Talijanska jela i pića

Geografske promjene i brojni povijesni utjecaji rezultirali su obiljem raznovrsnosti gastronomije. Tako, primjerice sicilijanska kuhinja i danas sadrži utjecaje arapske kuhinje, dok se austro-ugarski gulaš može probati u Trstu. Talijanski stol karakterizira mediteranska hrana bogata plodovima mora, neizostavnom tjesteninom te ostalim u svijetu proslavljenim autohtonim delicijama te najkvalitetnijim maslinovim uljem. Hrana u Italiji predstavlja istinski užitak koji se slavi kao gozba za sva osjetila u društvu obitelji ili prijatelja, kod kuće ili u dobrom restoranu.

Korisne informacije za put u Italiju

Putnički čekovi, čekovi i novac se mogu mijenjati u bankama, željezničkim postajama, zračnim lukama i često u velikim hotelima.

Kvaliteta i dužina autocesta u Italiji zauzima sam vrh prometne infrastrukture u Europi. Najveća i najvažnija luka za pomorski promet je Genova. Talijanska aviokompanija je Alitalia, a postoji i nekoliko manjih aviokompanija kao što je Meridiana. Međunarodni letovi slijeću u sljedeće gradove: Milano, Rim, Bolonja, Napulj, Venecija, Trst…

Smještaj u Italiji

Rural Koncept u ponudi smještaja u Italiji nudi: Vile s bazenom, kuće za odmor i luksuzne apartmane.

Vile s bazenom u Italiji

Provedite svoj odmor savršeno i luksuzno u predivnim vilama s bazenom u Italiji. Rural Koncept Vam nudi najam vila s bazenom za vaš jedinstveni odmor.

Kuće za odmor u Italiji

Provjerite neku od naših ponuda i pronađite idealnu kuću za odmor u predivnoj Italiji i provedite se nezaboravno.

Luksuzni apartmani u Italiji

Ako tražite luksuzan smještaj na predivnim obalama Italije provjerite našu ponudu i izaberite apartman po svojoj mjeri.

6201 ****

Pistoia
od 771.00 EUR

Vidi objekt

6001 ***

Torre delle Stelle
od 200.00 EUR

Vidi objekt

6101 ***

Amalfi
od 111.00 EUR

Vidi objekt


Vidi sve objekte u ponudi