Odmor na selu u Hrvatskoj

Ponuda vila, kuća, apartmana i soba u 9 ruralnih destinacija

Agroturizam u Slavoniji i Baranji

„Zlatna“ Slavonija je ravničarski kraj bogat poljoprivrednim površinama, smješten na samom istoku Hrvatske. Nazivaju je zlatnom zbog polja puna žitarica, koja zaista izgledaju kao da su od zlata.

Slavonija je jedna od najvećih hrvatskih regija, poznata po prostranim ravnicama, hrastovim šumama, slikovitim vinogorjima i starim podrumima, baroknim palačama i crkvama. Tu se dobro očuvala izvorna hrvatska folklorna baština s kićenim kočijama, slikovitim narodnim nošnjama, zvucima tamburice i jedinstvenim kulinarskim specijalitetima.

Za sada je turisti prilično malo posjećuju, jer je smještena podalje od glavnih turističkih putova koji vode prema moru. Stoga je idealna destinacija za turiste koji žele istražiti nešto novo i pritom se odmoriti u kućama za odmor u miru i tišini. Zahvaljujući tradiciji, brojnim rječicama, potocima i očuvanim šumama, sačuvan je lovni i ribolovni turizam, te seoski turizam.

Prošećite osječkim starim gradom, obiđite autohtona baranjska sela i Park prirode Kopački rit, planinarite ili pak uživajte u bogatim termalnim izvorima. Gdje god bili, osjetit ćete srdačnu dobrodošlicu i prijateljstvo Slavonije i njezinih stanovnika.

Ponuda u regiji

4301 ***

Beli Manastir
od None EUR

Vidi objekt

4302 ***

Slavonski Brod
od 36.00 EUR

Vidi objekt

4303 ***

Osijek
od 27.00 EUR

Vidi objekt

4304 ***

Osijek
od 21.00 EUR

Vidi objekt

4307 ***

Lonja
od 44.00 EUR

Vidi objekt


Vidi sve objekte u ponudi

Vinarija Knezović

Podrumi

Vidi ponudu

Klet Vinski Vrh

Vinoteke

Vidi ponudu

Restoran i vinarija Zdjelarević

Restorani

Vidi ponudu


Vidi sve ponude