Odmor na selu u Hrvatskoj

Ponuda vila, kuća, apartmana i soba u 9 ruralnih destinacija

Destinacije 

Vjerujemo da nema osobe koja u određenom trenutku nije poželjela provesti savršen odmor. Znamo da ćete se složiti s nama da je boravak u prijateljskoj i ugodnoj atmosferi agroturizma, seoskog imanja, ruralne kuće za odmor ili kamene vile, buđenje uz pjev ptica i udisanje svježeg zraka idealna scenografija za provođenje jednog takvog, savršenog odmora.

Ipak, za razvoj seoskog turizma nisu dovoljna samo seoska imanja, ruralne kuće za odmor i drugi smještajni objekti u ruralnoj destinaciji. Potrebna je i ostala turistička infrastruktura: od restorana do kušaonice vina, uređenih turističkih atrakcija, osmišljenih vinskih cesta, pješačkih i biciklističkih staza...

Ukratko, potrebne su osmišljene i organizirane ruralne turističke destinacije.

Web stranica turističke agencije Rural Koncept prikazuje ukupno 9 ruralnih turističkih destinacija u Hrvatskoj.
Svaka ruralna destinacija donosi najobuhvatniji pregled atraktivnih turističkih usluga na svom području: ponudu smještaja (gdje odsjesti), enogastro ponudu (što jesti i piti i gdje dobiti najbolju uslugu), prirodne atrakcije (koje prirodne ljepote vrijedi posjetiti) i aktivnosti (kojim aktivnostima se baviti tijekom boravka u destinaciji).

Omogućujemo Vam da informacije o mogućnostima u destinaciji dobijete prije svog dolaska te da se temeljem tih informacija odlučite za ruralnu destinaciju koja najbolje odgovara Vašim željama i potrebama za kvalitetno i sadržajno ispunjen odmor.

Odaberite regiju