Odmor na selu u Hrvatskoj

Ponuda vila, kuća, apartmana i soba u 9 ruralnih destinacija

AUSTRIJA - RAJ ZA SKIJAŠE

Austrija se nalazi u srcu Europe i zemlja je s prekrasnim krajolicima: od Alpa, preko brda prekrivenih vinogradima, a koja završavaju jezerima. Gradovi u Austriji također imaju posebnu draž, poput veličanstvenog Beča i Salzburga, kulturni centri, kao i malena planinska sela. Austrija je poznata po svojoj kulturi, glazbi, umjetnosti, i po brojnim mogućnosti koje nudi turistima koji žele vježbati svoje omiljene sportove: skijanje, rafting, paragliding, itd. Uz sve to, tu su izvrsna kuhinja i fina vina.

Austrija je idealno odredište za obiteljski odmor, ali i za poslovne sastanke. Klima je umjerena - kontinentalna, s dugim i hladnim zimama i toplim ljetima. Rijetko pada kiša.
Velike i savršeno pripremljene staze, moderne žičare, barovi Apres Ski samo su neki od desetaka razloga zbog kojih je Austrija idealno odredište za skijaše. Predivna skijališta, snijegom prekriveni obronci za skijaške ture i užitak skijanja na ledenjacima svih dvanaest mjeseci u godini Austriju svrstavaju u raj za zimske sportove. Svaka od ukupno 9 regija Austrije je posebna i jedinstvena.

Korisne informacije za put u Austriju

U Austriji službena valuta je Euro (€). Kreditne kartice prihvaćaju mnogi hoteli, restorani, trgovine i benzinske crpke u gradovima i turističkim centrima, što ćete vidjeti na naljepnici koja najčešće stoji na ulazu u dotični objekt.

Austrija ima jedan od najboljih zdravstvenih sustava i pokrivenost liječnicima, bolnicama i ljekarnama te jamči medicinsku skrb i pomoć u hitnim slučajevima.
Austrija je čvorište trgovačkih putova te raspolaže gustom mrežom direktnih prometnih veza. Navedeno vrijedi za sve nositelje prometa. Izvrsno izgrađena cestovna mreža i mreža austrijske željeznice spajaju Austriju sa svim susjednim zemljama. Austrian Airlines flota opslužuje 66 zemalja.

Arlberg je omiljena turistička ski destinacija u Austriji s osobinom miješanja tradicionalne i moderne arhitekture. Preporuča se za mlade ljude željne zabave i aktivnog odmora. Regija nudi mogućnosti za prostrana i raznolika skijanja (1350-2650 m nadmorske visine). To je ujedno i mjesto s mnogim atraktivnim ponudama: vožnje saonicama, klizanje, kuglanje na otvorenom, grijani zatvoreni bazeni, tenis, bilijar, kino. Tu su i brojne staze za napredne skijaše i stručnjake. Naselje se ne preporučuje za početnike, jer nema jednostavnih i manje prometnih staza.

U Zillertalu je turist pod teškim kušnjama, jer je prisiljen birati iz mnoštva dostupnih staza - više od 500 km. Ovo područje je najtraženije u austrijskim Alpama. Međutim, zadržalo je specifičnost austrijskih sela. Najpoznatije je naselje Hintertux, gdje možete skijati tijekom cijele godine. Zillertal Arena nudi 3000 staza.

Smještaj u Austriji

Planinske kuće za odmor u Austriji

Rural Koncept Vam nudi posebnu ponudu planinskih kuća na skijalištima Austrije da doživite predivne trenutke sa Vašim najmilijima.

8001

Großarl
od 375.00 EUR

Vidi objekt

8102 ***

Kaltenbach
od 145.00 EUR

Vidi objekt


Vidi sve objekte u ponudi