Odmor na selu u Hrvatskoj

Ponuda vila, kuća, apartmana i soba u 9 ruralnih destinacija

GRČKA - BISER JUŽNOG MEDITERANA

Grčka osvaja svojom iznimnom ljepotom, bogatim kulturnim nasljeđem i tradicionalnom gastronomijom. Jedna je od najtraženijih turističkih destinacija na svijetu. Smještena između Egejskog mora i Jonskog mora, Grčka je jedna od kolijevki zapadne civilizacije, a čemu svjedoče brojni dokazi, poput ruševina Akropole u Ateni, legendarne palače kralja Minosa na Kreti i ruševine drevnog Delphija.

Grčka je prekrasna, uglavnom planinska zemlja s tisućama otoka i tipičnim bijelim kućicama ispod plavog neba. Klima je mediteranska s mnogo sunca, blagim temperaturama i ograničenim padalinama.

Brojni grčki otoci, netaknuta priroda, duge pješčane plaže idealne za kupanje, sunčanje i šetnje uz more, te najljepši zalasci sunca, predstavljaju sve ono što pravi odmor treba sadržavati.

Grčka jela i pića

Hrana u Grčkoj je lagana i ukusna, te će oduševiti sve ljubitelje mediteranske kuhinje. Poznata je grčka salata zvana „horiatiki“, musaka, souvlaki, umak tzatziki, stifado, te brojni drugi specijaliteti. Zanimljivo je da se u Grčkoj večera ne jede prije 22 h.

Korisne informacije za put u Grčku

Zračne luke Atena i Solun primaju direktne letove iz inozemstva. Ostale zračne luke na otocima i u gradovima primaju letove s presjedanjem. Grčka aviokompanija Olympic Airways nudi većinu letova unutar Grčke.

Trgovine su otvorene od ponedjeljka do petka od 9.00h do 14.30h, a utorkom, četvrtkom i petkom rade od 17.30 h do 20.30h. Subotom su trgovine otvorene 9.00h do 15.00h, no zatvorene su nedjeljom. Supermarketi i kiosci ostaju otvoreni do 22.00h. Trgovine turističkih područja, otvorene su najčešće 24 sata.

Većina trgovina, hotela i restorana u Grčkoj prihvaća kreditne kartice. Napojnice u grčkim restoranima su uključene u cijenu kao posebna usluga ili kao dio cijene hrane. Običaj je zaokružiti iznos računa u restoranima i barovima.

Za potrebnu liječničku skrb, turisti iz zemalja članica EU moraju imati europsku zdravstvenu karticu (EHC) ili bilo koji drugi pravni dokument izdan od strane zdravstvenog osiguranja dok turisti iz zemalja koje nisu članice EU, moraju dogovoriti skrb u svom zdravstvenom osiguranju prije putovanja.

Smještaj u Grčkoj

Rural Koncept u ponudi smještaja u Grčkoj nudi: Vile s bazenom, kuće za odmor i luksuzne apartmane.

Vile s bazenom u Grčkoj

Provedite svoj odmor u prelijepim vilama s bazenom. Najam vila s bazenom u Grčkoj savršen je za vaš luksuzan i jedinstven odmor.

Kuće za odmor u Grčkoj

Uživajte u kućama za odmor u Grčkoj. Izaberite neku od kuća u našoj ponudi i provedite nezaboravan odmor u Grčkoj.

Luksuzni apartmani u Grčkoj

Tražite luksuzan apartman za vaš odmor u Grčkoj? Provjerite našu ponudu, izaberite apartman i uživajte u nezaboravnom odmoru.

7101

Kamari
od 126.00 EUR

Vidi objekt

7001

Rethymno
od 573.00 EUR

Vidi objekt

7002 ****

Rethymno
od 191.00 EUR

Vidi objekt


Vidi sve objekte u ponudi