Odmor na selu u Hrvatskoj

Ponuda vila, kuća, apartmana i soba u 9 ruralnih destinacija

Agroturizam 4202

Karlovac - Kontinentalna Hrvatska

Agroturizam s bazenom kod Karlovca

Idilično seosko gospodarstvo nalazi se na prostoru toka rijeke Kupe, brežuljaka obraslih šumama koje obiluju kestenom, gljivama i divljači. Svojim okruženjem, smještajnim kapacitetom od 23 sobe (50 ležaja), restoranom, kušaonicom domaćih proizvoda i sjenicom s roštiljem idealno je mjesto za izlet, team building, radionice, sastanke i obiteljske trenutke.

Smještaj nudi u tri autohtone kuće za odmor, uređene u tradicionalnom duhu i opremljene prema najvišim standardima. Prva kuća raspolaže s dvije spavaće sobe, svaka s po dva ležaja i zasebnom kupaonicom. Druga se kuća sastoji od 3 dvokrevetne sobe veličine 26 m2, svaka sa svojom kupaonicom. Treća kuća ima tri luksuzno opremljene sobe: dvije sobe imaju po dva ležaja, a treća soba ima 3 ležaja. U sklopu kuće nalazi se prosotorija s biljarom i prostorom za druženje.
Tu je i četvrta rustikalna kuća s 12 luksuzno uređenih dvokrevetnih soba, svaka s zasebnom kupaonicom. Ispred kuće nalazi se atraktivan trg sa starom lipom ispod koje ćete moći uživati u jutarnjoj kavi ili domaćem čaju.

Na raspolaganju je uređena šetnica od 30 km, brojni sadržaji za zabavu i rekreaciju (mini golf, mini kuglana, biljar, stolni nogomet, bicikli, oprema za stolni tenis, stolni nogomet, pikado, tereni za bocćnje, odbojku, mali nogomet i dr.).

Detalji

Sobe: 23
Kreveti: 50 Kupaonice: 23
Posebnost objekta: uređene autohtone kuće
Usluga: noćenje s doručkom po osobi

Udaljenost

Od naseljenog mjesta: 4 km
Od trgovine: 4 km
Od restorana: 10 m
Od benzinske pumpe: 4 km
Od većeg cestovnog čvorišta: 10 km
Od najbližeg većeg grada: 28 km
  cijena smjestajne jedinice po danu vec od
  42.00 EUR