Odmor na selu u Hrvatskoj

Ponuda vila, kuća, apartmana i soba u 9 ruralnih destinacija

ŠPANJOLSKA - MAGIČNA ZEMLJA

Španjolska je idealna lokacija ako se želite dobro odmoriti i opustiti. Ponuda raznovrsnih trgovina, barova, restorana, vodenih parkova i noćnih klubova nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim. Španjolska je zemlja sa četiri službena jezika, dva velika grada i sa velikom raznolikosti krajolika.

Španjolska je smještena na jugozapadu Europe i zauzima veći dio Pirinejskog poluotoka. Glavni grad Španjolske je Madrid a dijelovi španjolskog teritorija su također i Balearski otoci te Kanarski otoci. Najveći gradovi u Španjolskoj su Barcelona, Valencia, Sevilla, Malaga i Zaragoza.

Pođite sa nama i uvjerite se zašto je baš Španjolska vječni izvor inspiracije brojnim pjesnicima, glazbenicima i slikarima. Putovanjem u Španjolsku se možete okušati u flamenco plesu, koridi (slavna utrka sa bikovima) ili pak probati neke od Španjolskih pića i jela poput sangrije ili paele. Teško je objasniti zašto turisti obožavaju Španjolsku. Možda je najveći magnet baš opušteni način na koji Španjolci uživaju u životu i umjetnosti.

Korisne informacije za put u Španjolsku

Španjolska cestovna mreža proširena je i osuvremenjena. Organizacija zračnog prometa također je vrlo dobra i pouzdana. Najvažnije zračne luke se nalaze pokraj Madrida, Barcelone i Bilbaoa.

Službeni jezik je Španjolski dok se u turističkim mjestima govore i engleski i njemački. Bankomati su dostupni u svim ljetovalištima, no pripazite kod mjenjačnica jer se podosta razlikuju u postotku provizije.

Španjolska jela i pića

Ne zaboravite probati lokalne specijalitete: paella (rižoto s morskim plodovima i piletinom, začinjen šafranom); gazpacho - hladna povrtna juha; tapas - mali zalogaj, predjelo (uz piće i sl.), Sangria (koktel s vinom, voćem i likerima), razna crna i bijela vina iz različitih krajeva Španjolske (najpoznatije vinorodno područje je la Rioja); Malaga i Jerez (desertna vina), pjenušac (Španjolci ga zovu “cava”), horchata i batidos (osvježavajući mliječni napitci), cortado (kava s malo mlijeka).

Smještaj u Španjolskoj

Rural Koncept u ponudi smještaja u Španjolskoj nudi: Vile s bazenom, kuće za odmor i luksuzne apartmane.

Vile s bazenom u Španjolskoj

Provedite svoj odmor savršeno i luksuzno u predivnim vilama s bazenom u Španjolskoj. Rural Koncept Vam nudi najam vila s bazenom za vaš jedinstveni odmor.

Kuće za odmor u Španjolskoj

Provjerite neku od naših ponuda i pronađite idealnu kuću za odmor u predivnoj Španjolskoj i provedite se nezaboravno.

Luksuzni apartmani u Španjolskoj

Ako tražite luksuzan smještaj na predivnim obalama Španjolske provjerite našu ponudu i izaberite apartman po svojoj mjeri. 

5001 ****

Binissalem
od 102.00 EUR

Vidi objekt

5002 ***

Muro
od 115.00 EUR

Vidi objekt

5005 ****

Cas Concos Campos
od 180.00 EUR

Vidi objekt


Vidi sve objekte u ponudi