Odmor na selu u Hrvatskoj

Ponuda vila, kuća, apartmana i soba u 9 ruralnih destinacija

Zaštita privatnosti

Zaštita podataka

Dobrodošli na web stranice turističke agencije Rural koncept d.o.o.
Korištenjem informacija s ovih web stranica prihvaćate navedena pravila i uvjete korištenja istih. U slučaju pitanja molimo da nas kontaktirate putem telefona na +385(0)52/218-239 ili putem e-maila na info@rural-koncept.hr.

Sadržaj web stranica i autorska prava

Komercijalne informacije na ovim stranicama vlasništvo su agencije Rural koncept d.o.o., Selo 132b, Premantura (u daljnjem tekstu: agencija). Agencija zadržava pravo izmjene bilo kojeg sadržaja bez prethodne najave, a sa svrhom ažuriranja podataka. Sadržaj web stranica smije se kopirati samo u nekomercijalne svrhe, odnosno, sa svrhom informiranja i promicanja turističke ponude, uz poštivanje autorskih prava. U slučaju povrede autorskih prava s naše strane, molimo da nam javite na: info@rural-koncept.hr.

Istinitost informacija

Sve informacije vezane za smještajne kapacitete agencija je prikupila od davatelja usluga, dok su fotografije djelomično iz arhive davatelja usluga, a djelomično autorsko djelo agencije. Agencija ne preuzima odgovornost za eventualne pogreške i propuste u informacijama dobivenima od davatelja usluga.

Linkovi na druge web stranice

Ove web stranice mogu sadržavati linkove na web stranice drugih fizičkih ili pravnih osoba. Te stranice nisu pod kontrolom agencije, niti je ona odgovorna za sadržaj tih stranica, kao ni za linkove na tim stranicama.

Zaštita privatnosti i tajnost podataka

Agencija poštuje privatnost svojih korisnika na način da osobne podatke traži jedino u slučaju konačne potvrde rezervacije, radi evidencije rezervacije smještaja na ime korisnika i radi dostavljanja potrebnih dokumenata. Podaci koji se pritom potražuju jesu: ime i prezime korisnika, adresa, broj telefona, e-mail adresa te podaci o kreditnoj kartici, u slučaju takvog odabira plaćanja usluge.

Imena i prezimena korisnika prosljeđuju se davatelju usluge u rezerviranoj smještajnoj jedinici, dok ostali podaci o korisniku nisu dostupni trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obveza regulirana zakonom.