Odmor na selu u Hrvatskoj

Ponuda vila, kuća, apartmana i soba u 9 ruralnih destinacija

Affiliate program - oblici suradnje

Ukoliko ste fizička ili pravna osoba, posjedujete određena turistička ili informatička znanja i vlastitu web stranicu, nudimo Vam mogućnost suradnje putem affiliate frame-a i affiliate linka. Na Vama je da postavite oglase na što više mjesta na internetu, a mi ćemo preuzeti kompletnu brigu o gostu: davanje informacija, rezerviranje i naplatu. Za svaku realiziranu rezervaciju koju naprave posjetitelji koji su došli putem Vaših oglasa, Rural Koncept d.o.o. Vam odobrava stimulativnu proviziju.

Affiliate frame podrazumijeva oglašavanje turističke ponude sa www.rural-koncept.hr unutar framea koji može biti uklopljen u bilo koju stranicu koja ima predviđen prostor širine 749px. Turistička ponuda agencije time je prikazana unutar frame-a smještenog na stranicama affiliate partnera. Posjetitelj na taj način ima pristup cjelokupnoj ponudi i mogućnost rezervacije, a komunikaciju s gostom obavlja osoblje agencije ili affiliate partnera, ovisno o dogovoru.

Affiliate link podrazumijeva povezivanje stranica linkom koji pritom može biti stavljen na tekst, grafiku ili web service. 

Mogućnosti postavljanja Affiliate linka su gotovo neograničene. Možete ga postaviti na vlastite stranice, kao i na bilo koju drugu stranicu na internetu s kojom uspijete dogovoriti suradnju. Nadalje, na internetu postoje stranice koje nude besplatno oglašavanje i na koje možete postaviti oglase ako to netko nije učinio prije Vas. Sve posjete i eventualne rezervacije s tih linkova bit će pridružene Vašem affiliate URL te ćete shodno tome ostvarivati proviziju. Što više linkova ili frameova postavite tj. što je veća posjećenost stranica na koje ih postavite to je veća mogućnost zarade.

Za svaku nejasnoću i pitanje slobodno nas kontaktirajte na +385/52 218239 ili na info@rural-koncept.hr.

Uključenje u affiliate program Rural koncept-a vrlo je jednostavno.

Ukoliko ste već naš subagent ili affiliate partner, možete pristupiti izravno korisničkom prijavom putem formulara u lijevoj koloni.

Ukoliko prepoznajete najnovije turističke trendove i želite postati naš subagent ili affiliate partner, pozivamo Vas da ispunite online pristupnicu, nakon čega će Vas kontaktirati naš suradnik.