Odmor na selu u Hrvatskoj

Ponuda vila, kuća, apartmana i soba u 9 ruralnih destinacija

Smještaj u Gorskom Kotaru i Lici

Između Kvarnerskog primorja i doline rijeke Kupe smjestila se regija Gorski Kotar koja je povezana sa planinom Velebit. Lika i Gorski Kotar su jako zanimljiva i predivna područja i nude Vam priliku za razne sportske i rekreativne aktivnosti poput: planinarenja, bavljenja lovom i raznim ekstremnim sportovima. Ako ste željni ugodne klime tijekom ljetnih vrućina Lika i Gorski Kotar Vam nude osvježenje, a tijekom zimskih praznika snježne čari planina. Ako se odlučite na posjet predivnoj gorskoj Hrvatskoj preporučamo Vam da posjetite Nacionalni park Risnjak i Nacionalni park Plitvička jezera. U blizini je i Nacionalni park Sjeverni Velebit, a ukoliko ste ljubitelj raftinga možete posjetiti rafting centar na rijeci Korani. Lika i Gorski Kotar sve svoje goste dočekuju sa izrazitom ljubaznošću. Želite li jedinstven odmor u planinama? U ponudi smještaja se nalaze : Hoteli, Luksuzne drvene kuće za odmor, agroturizmi, kuće za odmor, apartmani i sobe.

Luksuzne drvene kuće za odmor u Gorskom Kotaru i Lici

Pozivamo Vas da provedete svoj odmor na jedan totalno drugačiji način. Pobjegnite u planine za vrijeme ljetnih vrućina, ali ne predaleko od mora. Rural Koncept Vam nudi drvene kuće za odmor u gorskoj Hrvatskoj.

Kuća za odmor Lika i Gorski Kotar

Provedite nezaboravan odmor u nekoj od kuća za odmor u Lici i Gorskom Kotaru. Tijekom cijele sezone su Vam na raspolaganju predivne kuće za odmor, predivnog i domaćeg ugođaja. Ako ste željni odmora u prirodi i bez stresa pravo rješenje je da pobjegnete u planine na svježi zrak i domaću kuhinju.

Apartmani i sobe Gorski Kotar i Lika

Gorska Hrvatska osim luksuznog smještaja Vam također nudi i apartmane. Privatne Sobe i Apartmani Lika i Gorski Kotar su specifični po tome što su smješteni unutar ruralnih kuća. Ako se želite osjećati kao kod kuće gdje ćete biti primljeni kao član obitelji apartmani i sobe u Lici i Gorskom kotaru Vam mogu pružiti taj osjećaj.

Ponuda u regiji

2225 ***

Gračac
od 100.00 EUR

Vidi objekt

2201 ****

Delnice
od 100.00 EUR

Vidi objekt

2302 ****

Ogulin
od 45.00 EUR

Vidi objekt

2202 ***

Delnice
od 69.00 EUR

Vidi objekt

2203 ****

Delnice
od 48.00 EUR

Vidi objekt


Vidi sve objekte u ponudi