Odmor na selu u Hrvatskoj

Ponuda vila, kuća, apartmana i soba u 9 ruralnih destinacija

Agroturizam Kvarnera i Kvarnerskog zaljeva

Kvarner je naše najstarije turističko područje, u kojem su prije 150 godina ljetovali pripadnici tadašnje europske aristokracije. Pozicionirao se u zaljevu, pa otud i naziv „Kvarnerski zaljev“. Poznato turističko središte Kvarnerskog zaljeva je prekrasna Opatija, čija raskošna arhitektura, parkovi, vile i duga šetnica uz more privlače goste u svako doba godine.

Kvarnerske otoke, smještene u Kvarnerskom zaljevu, karakterizira blaga mediteranska klima i jednostavan, usporeni ritam otočkoga života. Tu se još može osjetiti duh prošlih vremena, čuti specifičan govor lokalnog stanovništva i uživati u miomirisu ljekovitog bilja koje raste posvuda. Kažu da čak i otočki zrak ima ljekovita svojstva.

Zaleđe Kvarnerskog zaljeva je brdovit kraj prekriven šumom - Gorski Kotar. Planinska klima i seoski, jednostavan način života u potpunoj je suprotnosti s raskošnim mediteranskim podnebljem i mondenim načinom života. Kontrast toplog i hladnog, raskošnog i jednostavnog, aktivnog i usporenog u krugu od samo nekoliko kilometara predstavljaju snažan atrakcijski element. Mnogi pronalaze boravak u idiličnim kućama za odmor, kako bi na miru uživali u svim ljepotama koje Kvarnerski zaljev nudi svojim posjetiteljima.

Ponuda u regiji

2101 ***

Cres
od 29.00 EUR

Vidi objekt

2102 ***

Cres
od 30.00 EUR

Vidi objekt

2105 ****

Lovranska Draga
od 180.00 EUR

Vidi objekt


Vidi sve objekte u ponudi

Restoran Petehovac

Restorani

Vidi ponudu

Agroturizam Manjon

Agroturizam

Vidi ponudu


Vidi sve ponude