Odmor na selu u Hrvatskoj

Ponuda vila, kuća, apartmana i soba u 9 ruralnih destinacija

Luksuzne vile i kuće za odmor  na Kvarneru

Kvarner je poseban po svojoj različitosti jer spaja otoke sa primorjem i gorjem, a na tom području su također tri stoljeća stare razlike u arhitekturi i kulturi. Kvarner čine Vinodolska obala do Karlobaga, a Kvarnerski zaljev se sastoji od najvećih Hrvatskih otoka kao što su Krk, Cres, Rab i Lošinj. U priobalnom dijelu Kvarner Vam nudi pregršt turističkih sadržaja i smještaja poput privatnih kuća za odmor, luksuznih vila sa bazenom, apartmana i hotela sa pokojim turističkim naseljem. U kontinentalnom dijelu Kvarnera razvio se posebni zimski i ruralni turizam koji Vam nudi mirni odmor daleko od gradske gužve gdje se nalaze predivno uređene i opremljene luksuzne vile sa bazenom, ruralna sela, te kuće za odmor.

Vila sa Bazenom na Kvarnerskim otocima

Rural Koncept Vas poziva da provedete svoj odmor onako kako želite! Posjetite naše Luksuzne Vile na Kvarnerskim otocima u kojima možete pronaći svoj mir ali da Vam ne manjka luksuza. Ako ste željni mirnog odmora a da Vam ništa ne nedostaje prepustite se čarima seoskog turizma i provedite svoj odmor drugačije od drugih.

Kuća za odmor na Kvarnerskim otocima 

Želite negdje pobjeći da Vas nitko ne ometa? Miran i opušten odmor je pravo riješenje za stresnu poslovnu i životnu svakodnevnicu. Kuće za odmor na Kvarnerskim otocima Vam nude sve što trebate da bi Vaš odmor bio što ugodniji i bezbrižniji. Pronađite kuću po svom ukusu!

Luksuzni apartman na Kvarnerskim otocima

Luksuzni apartmani na Kvarnerskim otocima Vam nude jedinstven spoj odmora i luksuza vrlo povoljno! Provedite svoj odmor u apartmanima koje Vam nudi Rural Koncept jer razina opremljenosti je na najvišem nivou, a udobnost je zagarantirana!

Ponuda u regiji

2101 ***

Cres
od 29.00 EUR

Vidi objekt

2102 ***

Cres
od 30.00 EUR

Vidi objekt

2105 ****

Lovranska Draga
od 180.00 EUR

Vidi objekt


Vidi sve objekte u ponudi