Odmor na selu u Hrvatskoj

Ponuda vila, kuća, apartmana i soba u 9 ruralnih destinacija

Kuće za odmor i smještaj u Istri

Unatoč tome što je Istra najpoznatija po svojim turističkim destinacijama na obali, zelena unutrašnjost Istre uspijeva privući pozornost turista. Istra je idealna destinacija za sve Vas željne prirode, mira i tišine, a i za sve Vas koji po prvi put godišnji odmor želite provesti na drugačiji način. Agroturizam u istri  je jako rasprostranjen pa vas očekuje boravak u agroturističkim domaćinstvima u kojima se nalaze ruralne kuće za odmor, istarske kuće za odmor, te razni apartmani. U ruralnoj Istri također se na ponudi nalazi i smještaj za one koji bi ipak svoj odmor proveli malo luksuznije. Za takvu vrstu smještaja na ponudi su: Ruralne Vile, Ville sa bazenom, Kuće za odmor sa bazenom, te luksuzni apartmani uz more.

Vila sa Bazenom u Istri

Provedite svoj odmor u miru i tisini ali ipak na jedan malo elitniji način, u našim Villama u Istri se nalazi sve što Vam je potrebno za uživanje na vašem odmoru. Rural Koncept Vam nudi najam vila sa bazenom koje će Vaš odmor i smještaj jedinstvenim i nezaboravnim. Jedinstven, ali luksuzan odmor!

Kuća za odmor u Istri

Ako se želite maknuti od stresa i svakodnevnog živciranja i provesti Vaš odmor mirno i opušteno. Kuće za odmor u Istri su pravo rješenje! Nema ograničenja, jer se na izboru nalazi mnogo različitih kombinacija Kuća za odmor u Istri, pronađite onu koja Vama odgovara!

Luksuzni apartman u Istri

Došli ste u Istru i želite miran ali luksuzan smještaj? Potražite luksuzan apartman u Istri za potpun komfor, ali u isto vrijeme mir i tišinu. Ako volite more, ali bi ipak željeli privatnosti i konstantno osvježenje, odaberite luksuzni apartman sa bazenom u Istri, provedite se nezaboravno sa svojim najbližima!

Ponuda u regiji

1040 ***

Pula
od 80.00 EUR

Vidi objekt

1010 ****

Pula
od 160.00 EUR

Vidi objekt

1110 ***

Valbandon
od 55.00 EUR

Vidi objekt

1183 ***

Pula
od 120.00 EUR

Vidi objekt

1033 ****

Pazin
od 163.00 EUR

Vidi objekt


Vidi sve objekte u ponudi