Odmor na selu u Hrvatskoj

Ponuda vila, kuća, apartmana i soba u 9 ruralnih destinacija

Hoteli i kuće za odmor na selu u ''Zagrebačkom prstenu''

Zagrebačka županija, zvana i Zagrebački prsten, se nalazi između granice sa Slovenijom i Moslavinom, te između Zagreba i Rijeke kupe. U sustavu županije nalazi se 8 gradova i 26 općina. Žumberak je jedan od atraktivnijih krajeva u kojem se dosta nekretnina koriste za odmor i rekreaciju. U Žumberku je također jako popularan vikend turizam. Sama županija ima skoro dvostruko više čistih poljoprivrednih i seoskih domaćinstava od bilo kojeg drugog hrvatskog prosjeka.

Zagrebačka županija je također i jako poznati vinarski kraj u Hrvatskoj. Ako ste ljubitelj mirnih odmora gdje se možete spojiti s prekrasnom prirodom, bogatim brežuljkastim krajolikom i vinogradima, Zagrebački prsten je idealno mjesto za odmor u tom slučaju.

Rural Koncept Vam nudi veliki izbor različitih vrsta smještaja koji će zadovoljiti sve Vaše potrebe za mirnim i opuštenim odmorom daleko od gradske gužve. Posjetite naše hotele i kuće za odmor na selu u predivnom Zagrebačkom prstenu i saznajte zašto je ruralni turizam toliko poseban.

Hoteli u Zagrebačkoj Županiji – ''Zagrebački Prsten''

Pozivamo Vas da posjetite Zagrebačku Županiju i doživite prekrasan odmor u njenom ''Zagrebačkom Prstenu''. Idealan odmor za vikend avanturiste. Hoteli u prirodnom okruženju vrhunski opremljeni sa svime što Vam je potrebno da se dobro odmorite bez stresa.

Kuća za odmor u Zagrebačkoj Županiji - '' Zagrebački Prsten''

Provedite svoj odmor onako kako Vi želite! Kuće za odmor u ''Zagrebačkom Prstenu'' su Vam na raspolaganju skoro cijele godine. Odmaknite se od gradske gužve i buke automobila i zamijenite je s prekrasnim prirodnim okruženjima i cvrkutom ptica. Rural Koncept nudi širok izbor kuća za odmor po Vašem ukusu.

Ponuda u regiji

4101 ***

Ivanić Grad
od 26.00 EUR

Vidi objekt

4103 ***

Krapina
od 26.00 EUR

Vidi objekt

4104 ****

Krapina
od 41.00 EUR

Vidi objekt

4105 ***

Krapina
od 37.00 EUR

Vidi objekt

4106 ***

Ivanić Grad
od 80.00 EUR

Vidi objekt


Vidi sve objekte u ponudi