Odmor na selu u Hrvatskoj

Ponuda vila, kuća, apartmana i soba u 9 ruralnih destinacija

Hotel 7101

Kamari - Grčka

Obiteljski hotel na otoku Santorini, Grčka

Ovaj poseban butik hotel je idealno smješten u srcu primorskoga mjesta Kamari na jugoistočnom dijelu otoka Santorini u Grčkoj, s prekrasnom 3 km dugom plažom s crnim pijeskom. Kamari je savršen izbor za one koji žele kombinirati sunčanje i odmor na plaži tijekom dana te nezaboravan pogled i čarobni zalazak sunca u kasnim poslijepodnevnim satima, budući da je samo 7 km udaljen od Caldera.

Samo nekoliko koraka od slavne crne pješčane plaže, ovaj objekt je u potpunosti obnovljen i pretvoren u hotel butik. To je moderan, elegantan hotel, s minimalističkim dizajnom i raskošnim kupaonicama. Hotel je idealan za obitelji s djecom, jer postoje sobe dizajnirane i opremljene posebno za njih. Veliki bazen je atrakcija za djecu i odrasle svih dobi.

Hotelski suitovi veličine su 31 m2, a sastoje se od dvije spavaće sobe, kupaonice i balkona. Veća spavaća soba ima bračni krevet s vrlo udobnim madracem i ležaj za jednu osobu, a u manjoj sobi je ležaj za jednu osobu. Suite je opremljen sljedećim sadržajima: LCD SAT TV, WiFi, telefon, sušilo za kosu, mali frižider, klima uređaj, kućni ogrtač i papuče.

Detalji

Vel.: 31 m2 Sobe: 2
Kreveti: 4 Kupaonice: 1
Usluga: suite za 4 osobe s doručkom

Udaljenost

Od trgovine: 200 m
Od restorana: 200 m
Od najbližeg većeg grada: 7 km
  cijena smjestajne jedinice po danu vec od
  126.00 - 224.00 EUR