Odmor na selu u Hrvatskoj

Ponuda vila, kuća, apartmana i soba u 9 ruralnih destinacija

Agroturizam u Južnoj Dalmaciji

Južna Dalmacija obuhvaća prostor od Makarske Rivijere do granice s Crnom Gorom, uključujući otoke Korčula, Mljet i Lastovo te poluotok Pelješac. Središte ove destinacije je Dubrovnik, grad-spomenik pod zaštitom UNESCO-a i jedan od najljepših gradova svijeta. Klima je vrlo ugodna, mediteranska, tako da uspijevaju nasadi agruma, palme i raskošne agave.

Poluotok Pelješac enogastronomski je vrlo zanimljiv zbog specifičnih vinogradarskih pozicija (Dingač), izvanrednog vina i uzgoja školjaka. Od Pelješca vodi trajektna linija na otok Korčulu, koji je navodno domovina poznatog moreplovca Marka Pola. Otok Mljet, ujedno i nacionalni park, najzeleniji je jadranski otok izuzetne prirodne ljepote, bogate flore i faune te brojnih kulturno-povijesnih spomenika.

Mnoštvo otočića u Dubrovačkom akvatoriju tvori Elafitske otoke, a najveći su: Šipan, Lopud i Koločep. Skrivene uvale, atraktivne špilje, mediteranski parkovi puni agruma i rogača, crkvice i samostani, kuće za odmor u seoskim predjelima te raznovrsna flora i fauna privlače one željne odmora i uživanja u okolišu bez prometa i stresa.

Ponuda u regiji

3301 ***

Metković
od 26.00 EUR

Vidi objekt

3302 ***

Opuzen
od 30.00 EUR

Vidi objekt

3304 ***

Dubrovnik
od 56.00 EUR

Vidi objekt

3305 ***

Pasicina Staševica
od 35.00 EUR

Vidi objekt


Vidi sve objekte u ponudi

Baćulov dvor

Agroturizam

Vidi ponudu

Kuća dalmatinskog pršuta

Konobe

Vidi ponudu

Vinarija Tomić

Vinoteke

Vidi ponudu


Vidi sve ponude