Odmor na selu u Hrvatskoj

Ponuda vila, kuća, apartmana i soba u 9 ruralnih destinacija

Vila s bazenom 7004

Rethymno-Maroulas - Grčka

Ekskluzivna vila s velikim bazenom i jacuzzi kadom na Kreti, Grčka

Ekskluzivna vila s bazenom i jacuzzijem za smještaj 10 osoba nalazi se u selu Maroulas, samo 6 km od Rethymnona, Kreta. Vila se nalazi na brežuljku te ima prekrasan pogled na more. Maroulas se nalazi samo 3 km od najboljih plaža na sjevernoj obali otoka, ima dvije taverne i dvije kafeterije.
Vila je izgrađena u venecijanskome stilu, kompletno je obnovljena u izvornom obliku te je vrijedna spomenička baština Grčke.

Vila je kompletno klimatizirana i ima centralno grijanje. Iako se nalazite u centru sela okruženi ste visokim zidom, pa u vlastitoj privatnosti možete uživati u prostranom vrtu s velikim bazenom, u jacuzziju za 6 osoba, velikoj natkrivenoj terasi s vrtnim namještajem te s velikim sunčalištem.
Od ulaza sa vrtne strane u prizemlju dolazite u raskošni dnevni boravak na koji se nadovezuju: blagovaonica, kompletno opremljena kuhinja, mala dječja igraonica te natkrivena terasa.

Vila ima pet soba i 4 kupatila, i to:
Spavaća soba 1: (u prizemlju) ima zaseban ulaz. Soba ima bračni krevet, radni prostor i kupaonicu s kadom te sušilom za kosu.
Spavaća soba 2: (na prvom katu) ima predivan pogled na more i originalni kamin. Ima bračni krevet i kupaonicu s kadom te sušilo za kosu.
Spavaća soba 3: (na prvom katu) Ova soba ima mali bračni krevet i dijeli kupaonicu s sobom 4.
Spavaća soba 4: (na prvom katu) ima krevete na kat i bračni krevet. Ova soba dijeli kupaonicu sa sobom 3 - kupaonica ima kadu i sušilo za kosu.
Spavaća soba 5: (u prizemlju) ima bračni krevet, tuš i WC.

Detalji

Vel.: 450 m2 Sobe: 5
Kreveti: 10 Kupaonice: 4
Posebnost objekta: Vanjski bazen, roštilj, centralno grijanje, jakuzi kada za 6 osoba.
Usluga: Najam kuce

Udaljenost

Od naseljenog mjesta: 6000 m
Od trgovine: 6000 m
Od restorana: 6000 m
Od benzinske pumpe: 6000 m
  cijena smjestajne jedinice po danu vec od
  408.00 - 1096.00 EUR