Odmor na selu u Hrvatskoj

Ponuda vila, kuća, apartmana i soba u 9 ruralnih destinacija

Kuca za odmor 8001

Großarl - Austrija

Prekrasna planinska kuća blizu skijališta Dorfgastein, Austrija

Naselje Grossarl je okruženo prekrasnim planinskim krajolikom te je polazište skijališta Grossarltal - Dorfgastein, jednog od najmodernijih skijaških područja u regiji Salzburg Land.
Zimi možete uživati ​​u više od 80 km savršeno uređenih staza. Ljeti goste privlači razgranata mreža pješačkih staza, 40 alpskih klijeti i jedinstven prirodni krajolik na ulazu u Nacionalni park Hohe Tauern.
Grossarl se nalazi 70 km južno od grada Salzburga te je lako dostupan autom, vlakom ili avionom.

Novoizgrađena planinska kuća za odmor do 12 osoba smještena je oko 1 km od centra Grossarl, što je idealno polazište za mnoge aktivnosti. Kuća ima oko 200 četvornih metara stambenog prostora na raspolaganju. U prizemlju planinske kuće ćete pronaći veliku nadsvođenu kuhinju opremljenu svim potrebnim elementima. Ovdje možete kuhati sa svojim prijateljima, a zatim se opustiti druženjem u ugodnoj blagovaonici. U dnevnoj sobi možete provesti večeri pred toplom peći. Pet prostranih spavaćih soba (četiri dvokrevetne i jedna četverokrevetna soba s dva kreveta na kat) mogu smjestiti do 12 osoba. Gostima si na raspolaganju tri kupaonice i jedan odvojeni WC.

Finska sauna je za vlastitu privatnu upotrebu. Nakon prekrasnog dana na svježem zraku s puno sportskih aktivnosti, sauna je nevjerojatan način opuštanja.

Detalji

Vel.: 200 m2 Sobe: 6
Kreveti: 12 Kupaonice: 4
Posebnost objekta: skijalište Grossarltal, Dorfgastein
Usluga: najam kuce

Udaljenost

Od naseljenog mjesta: 1000 m
Od trgovine: 1000 m
Od restorana: 1000 m
Od najbližeg većeg grada: 70 km (Salzburg)
  cijena smjestajne jedinice po danu vec od
  375.00 - 550.00 EUR