Odmor na selu u Hrvatskoj

Ponuda vila, kuća, apartmana i soba u 9 ruralnih destinacija

Vila s bazenom 1175

Galižana - Istra

Dizajnersko imanje s dvije kuće i velikim bazenom

Casa Leonardelli nalazi se u staroj gradskoj jezgri srednjovjekovnog malog istarskog sela Galižana i ima povijesnu vrijednost. Izgrađen je u kasnom baroku, a mladi tim arhitekata nedavno ga je obnovio na inovativan način. Prva stvar koja se ističe je reprezentativna fasada u tamnocrvenoj boji, naglašavajući kontrast bijelog majstorski isklesanog balkona, kamenih okvira prozora i vrata.

Interijer nudi kombinaciju povijesnih detalja i modernih sadržaja. Iako je dodano novo stubište i neki moderni sadržaji, izvorna vrijednost kuće nije izgubljena. To je idealno mjesto za velike skupine ljudi koji putuju zajedno jer može primiti do 16 gostiju.
Prva kuća ima dvije etaže, pri čemu je svaki kat zasebni stan. U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak s kuhinjom i velikom blagovaonicom. Na prvom katu nalazi se prvi apartman s romantičnim kamenim baroknim balkonom s pogledom na tipične istarske kamene kuće i mirnu, svijetlu atmosferu malog mjesta. Ima dnevni boravak s TV-om i dva velika kauča na razvlačenje za tri osobe, veliku kupaonicu s tušem i odvojenu spavaću sobu s iznimno velikim bračnim krevetom. Na drugom katu nalazi se još jedan apartman s dnevnim boravkom s TV-om, tri udobna kauča na razvlačenje za 5 osoba, kupaonica s tušem i spavaća soba s velikim bračnim krevetom.
Druga kuća udaljena je samo nekoliko metara i sastoji se od dvije etaže. U prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak s potpuno opremljenom kuhinjom, kupaonica s tušem, blagovaonica i 2 kauča na razvlačenje za 3 osobe. Na prvom katu nalaze se 2 velika bračna kreveta za 4 osobe i privatna kupaonica s tušem. Na drugom katu nalazi se udobna spavaća soba s krevetom za 1 osobu i kaučem na razvlačenje za još jednu osobu.

U vrtu se nalaze: dvije odvojene terase s blagovaonicom, roštilj, veliki i dugi bazen 30m2, mala kuhinja, WC i tuš. Veliki vrt u potpunosti je ograđen za sigurnost djece i kućnih ljubimaca, ima 6 parkirnih mjesta s automatskim vratima, a tu je i dječje igralište (tobogani, ljuljačke, pikado), odbojka / badminton i malo nogometno igralište.

Objekt se sastoji od dvije komforne barokne kamene kuće, u potpunosti ograđene i povezane s velikim privatnim vrtom.

Kompleks je savršeno smješten: samo 15 km od najljepših istarskih znamenitosti. Za 15 minuta vožnje automobilom možete posjetiti prekrasan gradić Fažanu i Nacionalni park Brijune, Pustolovni park - Park Glavani, grad Pulu s poznatim Amfiteatrom, Augustov hram i Muzej suvremene umjetnosti te mnogo više.

Detalji

Vel.: 358 m2 Sobe: 7
Kreveti: 16 Kupaonice: 5
Posebnost objekta: bazen, roštilj, Internet, perilica rublja, perilica posuđa
Usluga: najam kuće

Udaljenost

Od naseljenog mjesta: 10 m
Od trgovine: 300 m
Od restorana: 1 km
Od benzinske pumpe: 1 km
Od najbližeg većeg grada: 1 km (Vodnjan)
  cijena smjestajne jedinice po danu vec od
  260.00 - 650.00 EUR