Odmor na selu u Hrvatskoj

Ponuda vila, kuća, apartmana i soba u 9 ruralnih destinacija

Vila s bazenom 1095

Barbariga - Istra

Prelijepo imanje s bazenom u Istri nedaleko mora

Renovirana istarska stancija s bazenom i velikom okućnicom može smjestiti do 18 osoba, a nalazi se 2,5 km od mora i plaža Barbarige. Ima odličnu poziciju za opušten odmor, uživanje u prirodi, moru i suncu. Okružena je drvećem, livadama i poljima.

Sastoji se od dvije vile povezane velikim zajedničkim dvorištem.
U prizemlju veće vile nalazi se kuhinja s velikim ognjištem, blagovaonica, dnevni boravak s ognjištem koji može poslužiti i za spavanje, jer ima trosjed na razvlačenje, kupaonica s tuš kabinom, servisni prostor s perilicom/sušilicom, a u dvorištu se nalazi natkrivena terasa sa zidanim roštiljem i krušnom peći.
Na katu kuće su dvije dvokrevetne sobe s zajedničkim kupatilom te jedna dvokrevetna soba s vlastitom garderobom i kupatilom.
U potkrovlju je jedna dvokrevetna soba s vlastitim kupatilom.

U prizemlju manje vile nalaze se kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak s ognjištem, sanitarni čvor s perilicom/sušilicom, pergola/ljetna terasa u sklopu dvorišta, kao i pergola na južnoj strani kuće.
Na katu su dvije dvokrevetne spavaće sobe, svaka sa svojim kupatilom,
U potkrovlju je dvokrevetna soba s dodatnim dvosjedom na razvlačenje (nudi dodatno spavanje za dvije osobe) i vlastitim kupatilom.
Sve kuhinje opremljene su tanjurima, čašama, priborom za jelo, pećnicom, frižiderom, perilicom posuđa, tosterom i automatom za filtar kavu.
Prostori za dnevni boravak opremljeni su sa TV, SAT i DVD playerom.

Za samostalno korištenje: parcela 5'000 m2, vrt 400 m2 (ograđen) - travnjak i bilje, livada, travnjak za sunčanje, bazen pravokutni (10 x 5 m, 100- 140 cm dubok, 11.05.-21.09.). Vanjski tuš, terasa (20 m2), vrtna garnitura za sjedenje, roštilj. U kući: centralno grijanje. Na raspolaganju: bicikle (2). Parking uz kuću.

Detalji

Vel.: 370 m2 Sobe: 7
Kreveti: 18 Kupaonice: 6
Posebnost objekta: bazen, blizina mora, roštilj, stancija
Usluga: najam vile

Udaljenost

Od naseljenog mjesta: 2 km
Od trgovine: 2 km
Od restorana: 2 km
Od benzinske pumpe: 10 km
Od većeg cestovnog čvorišta: 7 km
Od najbližeg većeg grada: 22 km (Pula)
  cijena smjestajne jedinice po danu vec od
  278.00 - 750.00 EUR