Odmor na selu u Hrvatskoj

Ponuda vila, kuća, apartmana i soba u 9 ruralnih destinacija

Krstarenje MSC Divina: Italija, Grčka, Turska

Venecija - Krstarenje

MSC Divina: Italija, Grčka, Turska

MSC Divina donosi vam eleganciju i glamur zlatnog doba putovanja morem, s potpuno novom vizijom. Prostrano i moderno okruženje razmazit će vas raskošnom udobnošću te bogatom ponudom zabavnih, rekreativnih i sportskih aktivnosti.

Svaki kutak na brodu odiše stilom, a pažnja je posvećena i najmanjem detalju. Od pravog kamenog trga te kazališta u rangu samog Broadwaya pa sve do čarobnog stepeništa optočenog Swarovski kristalima i potpunog mira bazena Infinity.

Dan Luka Dolazak Polazak
1 Venecija / Italija 16:30
2 Bari / Italija 10:00 15:30
3 Katakolon / Grčka 08:00 13:00
4 Izmir / Turska 08:30 15:00
5 Istanbul / Turska 07:30 17:00
6 Plovidba
7 Dubrovnik / Hrvatska 11:30 17:00
8 Venecija / Italija 08:00

Katakolon: Ova destinacija najpopularnija je zbog Olimpa na kojem su se prema legendi sastajali bogovi. U Olimpiji su prvi put održane prve olimpijske igre. Nedaleko od Katakolona, nalazi se prekrasna plaža savršena za pravo ljetno opuštanje.

Izmir: Izmir je odlično mjesto za ljubitelje povijesti i religija. Arheološko nalazište Efez uključuje Odeon te poznatu Celsiusovu knjižnicu. Šetajući starim ulicama Izmira, moguć je i odlazak u kuću u kojoj je Djevica Marija provela zadnje godine života.

Istanbul: Jedna od najposjećenijh građevina u Istanbulu zasigurno je Aja Sofija, poznata po svojim brojnim tornjevima. Veliki Bazaar i Plava džamija neizostavni su dijelovi ove destinacije zbog spoja moderne i stare kulture.

Dubrovnik: S povjerenjem možemo reći da je baš Dubrovnik jedan od najposjećenijih Hrvatskih gradova zbog prekrasne stare jezgre grada te starih gradskih zidina. Ako ste tip osobe za opuštanje, posjetite plažu sv. Jakova i uživajte u čistoći Jadranskoga mora.

Detalji

Usluga: all inclusive

Udaljenost

  cijena smjestajne jedinice po danu vec od
  540.00 - 1360.00 EUR