Odmor na selu u Hrvatskoj

Ponuda vila, kuća, apartmana i soba u 9 ruralnih destinacija

Vila s bazenom 7003

Malia - Grčka

Ekskluzivna vila s velikim bazenom u Hersonissosu na Kreti, Grčka

Vila s bazenom za smještaj 7 osoba se nalazi u mjestu Hersonissos na Kreti. U bližoj povijesti Hersonissos je bio malo ribarsko mjesto koje se u posljednih 20 godina razvilo u mondenu turističku destinaciju. Hersonissos je smješten na malom poluotoku kojega karakterizira jedinstveni krajobraz, beskrajno duge pješčane plaže te pogled na more od kojeg zastaje dah.
Mjesto živi iznimno dinamičnim noćnim životom, restorani i dućani otvoreni su tijekom cijele noći. Ukoliko želite izbjeći vrevu barem na jedan dan, možete posjetiti tri mala sela u brdima iznad Hersonissosa te uživati u miru i autohtonim gastrodelicijama.

Vila je smještena na iznimno mirnoj lokaciji izvan Hersonissosa. Okružuje je 25 000 m2 lijepo uređenog prirodnog vrta. Vrtom dominira veliki bazen, sunčalište opremljeno vrtnim namještajem s vanjskim tušem te područje vanjskoga roštilja. Iz svakog kuta vile ili vrta jedinstven je pogled na more i zaljev Hersonissosa.

Ova vila izgrađena u tipično arhitektonskom stilu Krete ima ukupno 180 m2 stambenog prostora, razdvojenog na dva kata i potkrovlje te može primiti 7 osoba. U prizemlju se nalazi velika moderno uređena i kompletno opremljena kuhinja, dvokrevetna soba s kupatilom i tušem, blagovaonica, moderni dnevni boravak iz kojeg se dolazi u teretanu s parnom kupelji. Na prvom katu te u potkrovlju nalaze se dvije dvokrevetne sobe s kupatilom i tušem te s terasama s nezaboravnim pogledom.

Detalji

Vel.: 180 m2 Sobe: 3
Kreveti: 7 Kupaonice: 3
Posebnost objekta: Veliki bazen, dnevni boravak s kaminom, teretana, roštilj, garaža, fitnes, parna kupelj (Hamam), stroj za pranje rublja
Usluga: Najam kuce

Udaljenost

Od naseljenog mjesta: 800 m
Od trgovine: 150 m
Od restorana: 150 m
Od benzinske pumpe: 800 m
  cijena smjestajne jedinice po danu vec od
  242.00 - 518.00 EUR