Odmor na selu u Hrvatskoj

Ponuda vila, kuća, apartmana i soba u 9 ruralnih destinacija

RURAL KONCEPT – PONUDA KUĆA ZA ODMOR

Kuće za odmor, agroturizmi, boutique hoteli i ostala ponuda smještaja

Turistička agencija Rural Koncept specijalizirala se za seoski turizam Hrvatske, odnosno, za turističku ponudu u ruralnim predjelima. Ponuda smještaja ovdje je zaista raznovrsna i ide od luksuznih vila s bazenom i agroturističkih gospodarstava u Istri, preko udobnih planinskih kućica u gorskim predjelima i kamenitih kuća za odmor u Dalmaciji, sve do prostranih imanja, seoskih domaćinstava i drvenih kleti u kontinentalnoj Hrvatskoj.

Na Vama je da iz široke ponude odaberete željeni smještaj i rezervirate željeni termin, prateći vrlo jednostavnu proceduru rezerviranja i plaćanja. Bitno je napomenuti da se plaćanje vrši putem PayPal-a, svjetski najsigurnijeg načina plaćanja, za što ne morate imati otvoren PayPal račun, već je sasvim dovoljno da imate mail adresu.

Ostala turistička ponuda

Pored smještaja, gostima Rural Koncept-a na raspolaganju stoji eno-gastro ponuda, kao i ponuda raznih aktivnosti i prirodnih atrakcija u svakoj regiji. Dio te ponude naći ćete u dijelu koji se zove „preporučeni turistički sadržaji“, dok za uvid u cijelu ponudu u traženoj destinaciji odaberite istoimene kategorije: eno-gastro ponuda, prirodne atrakcije i aktivnosti.

Želimo naglasiti da gosti Rural Koncept-a, koji rezerviraju smještaj kod nas, imaju pravo koristiti posebne pogodnosti u vidu gratis usluga i posebnih popusta. Npr. gost koji rezervira kuću za odmor u Slavoniji, posjetom bilo kojem turističkom objektu prezentiranom na našim web stranicama, uz pokaz vouchera kojim dokazuje da je naš gost, ostvaruje pravo na naglašen popust ili uslugu. 

Iskoristite to pravo i uživajte u odmoru uz dodanu vrijednost!