Holidays in the countryside in Croatia

Villas, houses, appartments and rooms in 9 rural destinations

Krstarenje MSC Fantasia: Italija, Grčka

Venecija - Krstarenje

MSC Fantasia: Italija, Grčka

MSC Fantasia je najveći brod za krstarenja ikada sagrađen za nekog europskog brodara. Perjanica flote MSC Krstarenja je pravo remek djelo talijanskog stila: savršeni spoj napredne tehnologije, elegancije i ekskluzivnih usluga.

Prozirni stropovi nude putnicima svu čaroliju krstarenja dok promatraju zvjezdano nebo. S 27,000 m2 javnog prostora uključujući luksuzni MSC Aurea SPA, pet restorana, četiri bazena, dvanaest hidromasažnih kada, barove, trgovine, prostore za djecu, simulator Formule 1, te interaktivno 4-D kino, možete se u potpunosti prepustiti čarima krstarenja.

Dan Luka Dolazak Polazak
1 Venecija / Italija 17:00
2 Bari / Italija 12:30 18:00
3 Katakolon/Grčka 11:30 17:30
4 Santorini/ Grčka 08:00 18:00
5 Pirej/Atena/Grčka 07:30 16:30
6 Krf/Grčka 13:30 19:30
7 Dubrovnik/Hrvatska 08:00 14:00
8 Venecija / Italija 08:00

Katakolon: Ova destinacija najvpopularnija je zbog Olimpa na kojem su se prema legendi sastajali bogovi. U Olimpiji su prvi put održane prve olimpijske igre. Nedaleko od Katakolona nalazi se prekrasna plaža savršena za pravo ljetno opuštanje.

Santorini: Grčko selo Oia ima uske uličice s kojih se mogu vidjeti bijele crkve s plavim kupolama koja na vedar i čisti dan izgledaju kao iz bajke. Također, preporučuje se odlazak do obližnje vinarije gdje možete degustirati tradicionalno pripremljena grčka vina.

Atena: Najznačajniji simbol Atene je Akropola, 150 m viša od samog grada. Nacionalni arheološki muzej je izrazito važan za umjetnost antičke Grčke.

Krf: Palača Achilleon u kojoj je nekada boravila austrijska kraljica Elizabeta, neizostavan je dio uživanja na otoku Krfu. Ako pak želite nezaboravan provod na otoku Krfu, jednostavno unajmite terenac te razgledajte prirodu.

Dubrovnik: S povjerenjem možemo reći da je baš Dubrovnik jedan od najposjećenijih hrvatskih gradova zbog prekrasne stare jezgre grada te starih gradskih zidina. Ako ste tip osobe za opuštanje, posjetite plažu sv. Jakova i uživajte u čistoći Jadranskoga mora.

Details

Service: all inclusive

Distance

  Price of accommodation unit per day already from
  540.00 - 1360.00 EUR