Holidays in the countryside in Croatia

Villas, houses, appartments and rooms in 9 rural destinations

Krstarenje MSC Splendida: Italija, Franc., Španjol., Tun

Genova - Krstarenje

MSC Splendida: Italija, Francuska, Španjolska, Tunis

Pozivamo vas na brod MSC Splendida, luksuzni brod za krstarenje gdje su savršeno spojeni vrhunska tehnologija i izvanredna udobnost. Elegantno uređen u talijanskom stilu, MSC Splendida je jedan od naših najljepših brodova za krstarenje. Ovo je pravi raj za istinski odmor.

Plan putovanja
Dan Luka Dolazak Polazak
1 Genova / Italija 18:00
2 Marseille/ Francuska 08:00 18:00
3 Barcelona/ Španjolska 09:00 18:00
4 Valencia/ Španjolska 09:00 18:00
5 Plovidba
6 La Goulette / Tunis 07:00 14:00
7 Civitavecchia / Rim 09:00 19:30
8 Genova, Italija 09:00

Provansa: Poznati vrtovi i katedrala Sv. Spasitelja najpoznatije su destinacije u Provansi. Šetnjom kroz povijesni centar grada stiže se do poznate rezidencijlne četvrti Mazarino, izgrađene za plamstvo iz Aix-en-Provencea.

Barcelona: Obilaskom triju spektakularnih katedrala (Barrio Gotico, Sagrada Familia, Casa Battló) dolazi se do otvorenog muzeja Poble Espanyol. Također, neizostavan je pogled s brežuljka Montjuich.

Valencia: Dolaskom u Valenciju nikako se ne smije izostaviti obilazak stare jezgre grada u kojem se nalaze popularne atrakcije: Oceanografski muzej, velika zgrada opere te Arboretum.

Tunis: Ruševine Kartage, koje sadrže Antonijeve terme i mali lokalni muzej, uvrštene su u UNESCO popis. Također, posjet malog mjestašca Sidi Bou Saida neizostavan je dio potpunog provoda u Tunisu.

Civitavecchia: Civitavecchia je luka najbliže smještena Rimu. Rim osim dobe zabave i vječnog života nudi pogled na jedinstvenu rimsku prošlost. To svakako uključuje razgledavanje rimskog Collosseuma i vatikanskih muzeja.

Details

Service: all inclusive

Distance

  Price of accommodation unit per day already from
  540.00 - 1360.00 EUR